+381 691180345     udruzenje@uzrro.rs

Danica Grujičić obišla "Narcis"

 

Prof. dr Danica Grujičić je u okviru tribine „Zajedno za mlade“ posetila i Kruševac 16.04.2019.god. Kao predsednica fondacije „Zajedno za mlade - dr Danica Grujičić“ obratila se okupljenima u Kruševačkom pozorištu i objasnila šta je cilj ove fondacije. Prioritetni cilj nedavno osnovane Fondacije je promovisanje pametne, talentovane dece, koju je, na neki način, potrebno pomoći, ukazala je profesorka Grujičić, dodajući da je pomoć namenjena deci počev od prvog razreda Osnovne škole, pa do završetka fakulteta, a ukoliko bude dovoljno sredstava, i doktorantima sutradan.

 

 

Posetu Kruševcu prof. dr. Danica Grujičić iskoristila je i da sa svojim saradnicima obiđe savetovalište Narcis. Ona je razgovarala sa osobljem savetovališta o načinu njihovog rada i o važnosti postojanja ovakvog projekta. Imala je i uvid u statističke podatke savetovališta, odnosno o broju obolelih osoba i njihovim porodicama koje svakodnevno dobijaju određenu vrstu pomoći u Narcisu. Profesorka Daničić je istakla da je veoma zadovoljna što Kruševac ima "Narcis" i da se nada da će projekti ove vrste zaživeti na teritoriji cele Srbije.

 

 

Svoje utiske o savetovalištu NARCIS, prof. dr. Danica Grujičić iznela je i prilikom svog gostovanja na jednoj televiziji i imala je samo reči hvale.

 

 

 

Tags: danica, grujicic, tribina, zajednozamlade, narcis, krusevac,

  • Created on .
  • Hits: 2168

Izrada internet prezentacije www.uzrro.rs u okviru programa „Podrška Vlade Švajcarske organizacijama civilnog društva o sprovođenju socijalno-inovativnih projekata – Swiss PRO“. Udruženje zdravstvenih radnika nacionalne asocijacije Rasinskog okruga isključivo je odgovorna za sadržaj internet prezentacije www.uzrro.rs koji ne predstavlja nužno stavove Vlade Švajcarske i Vlade Srbije.

UZRRO

Telefon: +381 691180345; Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

NARCIS

Telefon: +381 37 350 6000; Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sva prava zauzeta © 2018 UZRRO