+381 691180345     udruzenje@uzrro.rs

 
Humanitarni pikado


Savetovalište NARCIS je u saradnji sa Kafeterijom Skver organizovalo humanitarni pikado turnir 30.04.2019.godine. Odazvao se veliki broj Kruševljana a učešće na turniru je bilo po sistemu dobrovoljnih priloga. Sav prihod sakupljen te večeri usmeren je savetovalištu NARCIS koje će novac koristiti za dalji rad i razvoj savetovališta kao i za unapređenje pomoći koju pružaju osobama obolelim od malignih bolesti. 

Zahvaljujemo se Kafeteriji Skver na odličnoj saradnji a svim učesnicima na učešću i humanosti koju su pokazali. Nadamo se da ćemo imati sve više događaja ovog karaktera i da ćemo svi zajedno doprineti razvoju savetovališta NARCIS kako bi pružili besplatnu pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Humanitarni pikado

Humanitarni pikado

Humanitarni pikado

Humanitarni pikado

Izrada internet prezentacije www.uzrro.rs u okviru programa „Podrška Vlade Švajcarske organizacijama civilnog društva o sprovođenju socijalno-inovativnih projekata – Swiss PRO“. Udruženje zdravstvenih radnika nacionalne asocijacije Rasinskog okruga isključivo je odgovorna za sadržaj internet prezentacije www.uzrro.rs koji ne predstavlja nužno stavove Vlade Švajcarske i Vlade Srbije.

UZRRO

Telefon: +381 691180345; Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

NARCIS

Telefon: +381 37 350 6000; Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sva prava zauzeta © 2018 UZRRO