+381 691180345     udruzenje@uzrro.rs

Aktuelnosti


30. novembar 2018.

Sertifikat Swiss PRO za Savetovalište NARCIS

Sertifikat je uručen predsednici UZRNA, Sandri Gogić i direktorki Opšte bolnice Kruševac, dr Vesni Stević Gajić.

Na prigodnoj svečanosti u prostorijama Univerziteta u Nišu, predstavnici donatorskog programa Vlade Švajcarske Swiss PRO, uručili su lokalnim samoupravama i organizacijama civilnog društva iz čitave Srbije, sertifikate o finansiranju socijalno-inovativnih projekata, a koji su izabrani za donatorstvo u ovoj godini, na osnovu javnog poziva.
Jedan od 26 projekata, koji će se narednih godinu dana finansirati iz ovog programa je i projekat Udruženja zdravstvenih radnika nacionalne asocijacije Rasinskog okruga (UZRNA), sa sedištem u Kruševcu. Projekat podrazumeva osnivanje Savetovališta za pomoć obolelima od malignih bolesti NARCIS. Partneri UZRNA na realizaciji ovog projekta, koji je u toku, su Opšta bolnica Kruševac i Društvo za borbu protiv karcinoma – podružnica Kruševac.
Sertifikat je uručen predsednici UZRNA, Sandri Gogić i direktorki Opšte bolnice Kruševac, dr Vesni Stević Gajić.
Događaju su prisustvovali prdstavnici resornih ministarstava Vlade Republike Srbije i Švajcarske agencije za razvoj, kao i menadžer programa Swiss PRO, Grem Tindal, sa sardnicima.

Izrada internet prezentacije www.uzrro.rs u okviru programa „Podrška Vlade Švajcarske organizacijama civilnog društva o sprovođenju socijalno-inovativnih projekata – Swiss PRO“. Udruženje zdravstvenih radnika nacionalne asocijacije Rasinskog okruga isključivo je odgovorna za sadržaj internet prezentacije www.uzrro.rs koji ne predstavlja nužno stavove Vlade Švajcarske i Vlade Srbije.

UZRRO

Telefon: +381 691180345; Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

NARCIS

Telefon: +381 37 350 6000; Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sva prava zauzeta © 2018 UZRRO